ikon
ALTERNAT.HU 1.3    Firefoxra hangolva
"A vilgon 10 fle ember ltezik. Azok, akik rtik a binris szmokat, meg azok, akik nem."
Vissza a Retardolgia menpontra

Elrt e-mail cm

Tanulsg az elrt e-mail cmrl

Egy minneapolisi hzaspr eldnttte, hogy Floridba megy felmelegedni egy klnsen fagyos tlen. gy terveztk, hogy ugyanabban a hotelben szllnak meg, ahol a mzesheteiket tltttk 20 vvel azeltt.

Mozgalmas programjuk miatt nehz volt sszeegyeztetni az utazsi idpontot, ezrt a frj pnteken, a felesg pedig a kvetkez napon replt Minneapolisbl Floridba.

A frj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobban egy szmtgp is volt, nem gy mint vekkel azeltt, s eldnttte, hogy kld egy e-mailt felesgnek. Vletlenl azonban kihagyott az e-mail cmbl egy bett, s anlkl, hogy szrevette volna a tvedst, elkldte a levelet a rossz cmre.

****************************************************

Kzben ... valahol Houstonban ... egy zvegy pp a frje temetsrl rkezett haza, akit az r hazahvott az dicssgbe, egy szvinfarktus utn. Az zvegy elhatrozta, hogy megnzi a bartoktl s rokonoktl rkezett e-maileket. Miutn elolvasta az zenetet, vistott s eljult. Fia berohant a szobba, desanyjt a fldn tallta, majd felpillantott a kpernyn tallhat szvegre:

"Szeret felesgemnek
Idpont: 2005 okt.13, pntek
Trgy: megrkeztem!

Drga szerelmem!

Tudom, meg vagy lepdve, hogy zenetet kapsz tlem. Mr szmtgpk is van az ittenieknek s lehet szeretteinknek e-mailt kldeni.

pp most rkeztem meg s jelentkeztem be. Minden el van ksztve a holnapi rkezsedre s mr nagyon vrom, hogy tallkozzunk.

Remlem, hogy az utazsod olyan csendes lesz, mint az enym.

Ui.: Tnyleg nagyon meleg van idelent!!!"

Vissza a Retardolgia menpontra