ikon
ALTERNAT.HU 1.3    Firefoxra hangolva
"Kvnlak, gyba akarlak vinni, azt akarom hogy izzadj, rzkdjon a tested, s sokig emlkezz rm! alrs: Influenza"
Vissza a Retardolgia menpontra

CIA felvteli

Nhny hnappal ezeltt a CIA-nl reseds volt egy mernyli llsra. Igen nehz egy ilyen beosztsra megfelel embert tallni, s a jelentkezknek j nhny teszten s ellenrzsen kell tesni, mieltt egyltaln szba kerlhetnek, mint jelltek. Miutn nhny jelentkezt leellenriztek, gyakorlatoztattak s leteszteltek, kt frfira s egy nre szktettk le a jelentkezk krt, de csak egy emberre volt szksgk. Elrkezett az utols prbattel napja, ahol vgre kiderl majd, ki kapja meg a titkos llst. A CIA emberei, akik a tesztet vezettk, egy hatalmas fmajthoz vezettk az egyik frfit, s adtak neki egy pisztolyt.
- Tudnunk kell, hogy kveti az utastsokat, fggetlenl a krlmnyektl - magyaraztk. - Ebben a szobban ott l egy szken a felesge. Fogja ezt a fegyvert, s lje meg!
A frfi dbbenten nzett rjuk:
- Ezt nem mondhatjk komolyan! Soha nem tudnm lelni a felesgem!
- Nos - mondta a CIA egyik embere -, maga egyrtelmen nem a megfelel ember erre a munkra. gy aztn odaviszik a msik frfit az ajthoz, s odanyjtjk neki a fegyvert.
- Tudnunk kell, hogy fggetlenl a krlmnyektl kveti az utastsainkat - magyarztk a msodik embernek. - Odabent ott l egy szken a felesge. Fogja ezt a pisztolyt, s lje meg!
A msodik frfi kiss megdbbent ezek hallatn, de azrt maghoz vette a fegyvert, s bement a szobba. Teljes csend volt gy 5 percig, majd kinylt az ajt.
- Megprbltam, de egyszeren nem tudtam meghzni a ravaszt s lelni a felesgem. Azt hiszem nem n vagyok a maguk embere.
- Valban nem - felelt a CIA egyik embere. - Maga nem alkalmas erre az llsra. Vigye csak haza a felesgt. Most mr csak a n volt htra. t is odavezetik a nagy fmajthoz, s odanyjtjk neki a pisztolyt.
- Biztosan tudnunk kell, hogy fggetlenl a krlmnyektl, kvetni fogja az utastsainkat. Ez az utols teszt. Odabent ott l egy szken a frje. Fogja ezt a fegyvert, s lje meg.
A n elvette a fegyvert, s benyitott a szobba. Amint becsukdott az ajt, a CIA emberei vad fegyverropogst hallottak. sszesen 13 lvst. Aztn elszabadult a pokol a szobban. Sikoltozst, verekedst hallottak s drmbl hangokat a falakon. Ez jnhny percig ment gy, aztn hirtelen csend lett. Az ajt lassan kinylt, s ott llt elttk a n. Letrlte az izzadsgot a homlokrl, s gy szlt:
- H fik, nem mondtk, hogy a pisztolyban vaktltnyek vannak! A szkkel kellett agyonvernem az tkozottat!

Vissza a Retardolgia menpontra